Novi Sad
kancelarijski prostor
Adresa:
Trg mladenaca br. 5, Novi Sad
Površina objekta:
oko 1000 m2
Parking:
Da
IZDAJE SE KANCELARIJSKI PROSTOR NA EKSKLUZIVNOJ LOKACIJI U CENTRU NOVOG SADA

Kratak opis

Prednost našeg kancelarijskog prostora ogleda se u tome što je u pitanju poslovni objekat u samom centru grada, u neposrednoj blizini državnih institucija: suda, opštine, poreske uprave, katastra, pošte, APR- a, matičara, zatim advokatskih kancelarija, notara, izvršitelja, banaka, hotela, restorana, itd., što olakšava i ubrzava poslovanje. Sve ono što je našim zakupcima neophodno za poslovanje nalazi se u krugu od 5 –10 minuta lagane šetnje, što predstavlja i ogromnu uštedu vremena, troškova prevoza i parkinga.

Takođe, veliku pogodnost predstavlja i naš parking prostor, koji je zajedno sa čitavim objektom pod nadzorom portirske službe uz obezbeđen video nadzor.

Prostorije su pogodne za razne vrste delatnosti, a zakupac može da ih prilagodi svojim potrebama, uz manje ili veće korekcije. Kancelarije su dostupne za rad i tokom vikenda i praznika.

Među našim dugogodišnjim zakupcima izdvajamo „State of Exit”, računarsku gimnaziju „Smart”, privatni „Farmaceutski fakultet", poznate advokate, geometre, arhitekte, agencije za nekretnine, internacionalne IT firme i mnoge druge. Dakle, u pitanju su mirne delatnosti koje ne ometaju rad jedne drugih.